In Somni

Mèdiamedia.html
Agendaagenda.html
Homehome.html
Contactecontacte.html
Fitxa

La Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, fundada el 1983, compta amb una selecció dels millors instrumentistes del moment i ha estat dirigida per les batutes més importants del país. Ha enregistrat una seixantena de treballs i ostenta els premis Ciutat de Barcelona de Música 2011, Altaveu 2012 i Enderrock 2013.

Kulbik Dance Company, dirigida per Kanga Valls, aposta per la fusió del hip hop amb la música electrònica, blues, jazz, funk o rea ggae, tot vertebrat per les tècniques més rellevants de l’street dance, com popping, animation, locking, hype... i altres disciplines com la dansa contemporània, la poesia o el mim. El Mercat de les Flors va coproduir l’espectacle Camins el 2014.


Mario Nieto, també conegut com a Bitcode o DJCode, és DJ, productor musical i dissenyador sonor. Ha actuat en les edicions de SONAR 2007 i 2014, Primavera Sound i FiB, entre d’altres. Subcampió del DMC espanyol 2002 i campió d’Espanya del concurs de djs RED BULL THR3STYLES 2011, va quedar entre els 6 millors en el campionat mundial celebrat a Vancouver (Canadà). Mario Nieto es defineix com un DJ tot terreny, capaç d’adaptar-se a pràcticament qualsevol ambient musical.


Autoria Kulbik Dance Company, Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona , Mario Nieto


Direcció i coreografia Kanga Valls Assessorament musical i ajudant de direcció Pep Moliner
Música Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i Mario Nieto


Ballarins Kanga Valls, Isaac Suárez, Cristian Pérez, Manel Cabeza, Sergi Orduña, Susanna Ayllón DJ Mario Nieto


Flabiol i tamborí Xavier Torrent / Tibles Ivan Alcazo i Oriol Gibert / Tenores Enric Ortí i Josep Antoni Sánchez / Trompetes Sergi Marquillas i Timi Rodríguez / Trombó Isi López / Fiscorns Pep Moliner i Miquel Àngel López / Contrabaix Joan Druguet


Responsable tècnic Claudi Palomino Responsable so Jordi Rotés Producció executiva Núria Botellé Rebull Comunicació Jéssica Fernández


Producció Kulbik Dance Company, Cobla Sant Jordi


En Coproducció i amb el suport de Mercat de les Flors, Ajuntament de Barcelona, Fira Mediterrània de Manresa